15.4.2024 12:34
Laajasalo voimistelukoulut

13.5 Elisen kevätnäytös Laajasalon voimistelukoulu 3-4

Hei kotiväki!

Elisen perinteinen kevätnäytös lähestyy ja tänä vuonna juhlistamme sitä ‘’Avaruusmatkalla’’ teeman merkeissä. Kevätnäytös järjestetään Töölön Kisahallilla 13.5.2024. Näytöksiä on kaksi, klo 17 ja 19. Kukin Elisen harrasteryhmä esiintyy jommassa kummassa näytöksessä. Laajasalon 3-4-vuotiaiden voimistelukoulu esiintyy klo 17 alkavassa näytöksessä. 

NÄYTÖKSEEN VALMISTAUTUMINEN

Huolehdittehan, että lapsenne on syönyt ennen näytökseen saapumista. Näytökseen Kisahallilla valmistauduttaessa ei ole aikaa pitää evästaukoja. Lisäksi WC:ssä on toivottavaa käydä vielä viime hetkellä, vaikka vielä Kisahallille saavuttuanne.

TAPAAMINEN OHJAAJAN KANSSA ENNEN NÄYTÖSTÄ

Jokaiselle ryhmälle on merkattu Kisahallin aulaan oma tapaamispaikka. Laajasalon voimistelukoulu tapaa aulassa naulakoiden vieressä klo 15.45. Tapaamispaikkoja kuvaava kartta on tämän viestin liitteenä. Huolehdittehan, että olette paikalla hyvissä ajoin. Tapaamisen jälkeen ryhmä siirtyy ohjaajan kanssa pukeutumaan ja valmistautumaan esitykseen. 

NÄYTÖSPÄIVÄN KULKU

Ennen näytöksen alkua pidetään kenraaliharjoitus. Näytöksen aikana, ennen ja jälkeen oman esiintymisvuoron, lapset pääsevät seuraamaan näytöstä esiintymisalueen sivusta. Ohjaajat tuovat lapset takaisin tapaamispaikalle näytöksen jälkeen. Näytöksen aikana voimistelijoiden ei ole mahdollista siirtyä katsomoon huoltajan luokse. Ohjaajien ei ole myöskään mahdollista tuoda lapsia huoltajien luokse kesken näytöksen. 

KAMPAUKSET

Kampauksena esityksessä on kaksi nutturaa päänpäällä. Nutturan voi toteuttaa eri tekniikoilla, esimerkiksi kaksi saparoa jotka letitetään ja solmitaan nutturaksi. Ohjetta voi soveltaa vapaasti lapsen hiukset yms. huomioiden.

ESIINTYMISASUT

Esiintymisasut tuodaan seuran toimesta Kisahallille näytöspäivänä. Puvun alle tulee laittaa neutraalin väriset alushousut, eli mieluiten ihonväriset. Alushousujen tulee myös olla lahkeettomat, jotta ne eivät näy puvun alta.

LIPUNMYYNTI JA NÄYTÖSJAOT

Lipunmyynti kevätnäytökseen aukeaa Elisen nettisivuilla. Lisätiedot ja näytösjaot Elisen nettisivuilla.

ILMOITTAUTUMINEN NÄYTÖKSEEN

Ilmoitattehan Iidalle sähköpostitse (iida.hallstrom@elise.fi) 5.5. mennessä, mikäli lapsenne ei osallistu Kevätnäytökseen. Näin osaamme varautua ja vältymme ylimääräiseltä odottelulta näytöspäivänä.

Mukavaa näytöspäivää kaikille!

Ystävällisin terveisin,

Mariam Moudar /Elise Gymnastics