2.1.2024 11:30
Novice Senior

Tärkeää tietoa kevään hinnoista

Kevätkauden kausimaksu

Novicen kausimaksu on kevätkaudella 480€ koko kevätkausi (5kk). Ryhmä harjoittelee toukokuun loppuun asti.

Lisätietoja seuran maksukäytänteistä löydätte nettisivuilta alla olevasta linkistä:

https://www.elise.fi/elise/vanhemmille/maksut/

MAKSUT

  • Kausimaksu koostuu valmentajien palkkakuluista, tilavuokrista ja osuudesta kilpatoiminnan kustannuksiin. Kaikkien ryhmien kausimaksu on kausikohtainen. Valmennusryhmien syyskausi kestää heinä- /elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun. Harjoitusmaksu määräytyy viikottaisen harjoitusmäärän sekä yhden/kunkin harjoituksen keston perusteella. 
  • Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa.
  • Kausimaksun ja vuosittaisen jäsenmaksun lisäksi valmennusryhmässä muita kuluja muodostuu joukkuekohtaisesti seuraavista:
    • kilpailujen osallistumismaksut (laskutetaan kauden lopussa)
    • kilpailulisenssi (vuosittainen, maksu syyskuussa) ja erikseen kansainvälinen kilpailulisenssi KV-tasolla kilpaileville
    • kilpailupukujen hankinta tai pukuvuokra seuran lainapuvuista (lainapukujen laskutus kauden lopussa)
    • kilpailumatkat pidemmälle kuin lähialueet, tarvitaan toisinaan bussia/junaa tai yöpymistä toisessa kaupungissa (joukkueen jäseniltä veloitetaan jokaisen oma matka sekä valmentajan matkakulut jaetaan kaikille)
    • baletti (laskutetaan joukkuetta toteutuneiden kertojen mukaan)
    • leirit, sekä V.liiton leirit että Elisen leirit (laskutus ennen/jälkeen leirin, laskuun on lisätty myös valmentajan majoitus ja matkustuskulut)
    • voimisteluohjelman koreografiakulut ja kilpailumusiikin miksaus (laskutus toteutuksen jälkeen)
    • muut mahd. joukkuekohtaiset erityishankinnat, kuten harjoitusasu. (valmentaja ilmoittaa kauden alussa, tavoitteena minimoida kulut perheille)
    • muut mahdolliset kulut; fyssarit, testaus jne. 
    • kaikkiin joukkueen omiin hankintoihin, jotka laskutetaan seuran kautta, lisätään 1,80€ laskutuslisä. 
  • Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut: Kilpailuihin osallistumisesta sovitaan ryhmän oman valmentajan kanssa. Kauden lopussa saatte sähköpostiinne laskun ilmoittautumismaksusta. Kaikki joukkuevoimistelun valmennusryhmäläiset ilmoitetaan automaattisesti kaikkiin kauden kilpailuihin ja Stara-tapahtumiin, joihin joukkue osallistuu. Valmentaja lähettää joukkueen tapahtumakalenterin jokaisen kauden alussa kilpailu- ja esityspäivien vahvistuttua. Perhe sitoutuu joukkueen kilpailumaksuihin ja Starojen osallistumismaksuihin ilmoittautuessaan joukkuevoimistelun valmennusryhmään MyClubissa. Ilmoittatumismaksut jaetaan joukkueen kesken tasan, huolimatta kesken kauden loukkantumisista tai sairastapauksista. 
  • Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän tai Elisen MyClubin kautta. Maksut ovat leirikohtaisia. Ilmoittatumistiedot saatte aina ennen tapahtumaa joukkueen vastuuvalmentajalta.
  • Maksuhyvitykset: Pidempiaikainen sairauspoissaolo harjoitusmaksusta hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu). Muiden maksujen hyvitys sairastumisen ajalta voidaan antaa vain niiltä osin kuin kuluton peruutus on mahdollinen, esim.leirit ja niissä tapauksissa peruutuksesta veloitetaan toimistomaksu leirin järjestäjän toimesta, jonka peruuttava osapuoli joutuu itse kustantamaan.Leirien maksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 7vrk sisällä sekä leiripaikalle, että toimistoon. Kesken leirin sattuvissa sairastapauksissa on 1 vrk:n omavastuuaika.
  • Lomat ym. satunnaiset poissaolot - Ei hyvitystä.
  • Lopettaminen kesken kauden - valmennusryhmäläisten tulee maksaa jäsenmaksu, lopettamiskuukauden ja kahden seuraavan kuukauden harjoitusmaksut. Muiden maksujen osalta valmennusryhmissä (baletti, kilpailuosallistumiset, leirit, yhteiset hankinnat yms.) vapautus maksuista voidaan antaa vain niiltä osin kuin kuluton peruutus on mahdollinen. Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen ilmoittautuminen.helsinki (at) elise.fi
  • Valmentajien kulut jaetaan joukkueen kesken kilpailu- ja leiritapahtumista kilpailujen ilmoittatumismaksujen yhteydessä.

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. Lisenssi ostetaan syyskuun alussa ja se on voimassa vuoden ajan. Lisenssit ostetaan Elisen jäsenrekisterin kautta. Mikäli ostat lisenssin ilman vakuutusta, huolehdithan että lapsella on oma, voimassa oleva ja urheilutapahtumat kattava vakuutus. Vakuutuksen hankkiminen on aina huoltajan vastuulla. Lisätietoja lisensseistä: https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset